[Bug 1367] New: atheros wireless driver doesn't report info correctly

bugzilla-daemon at bugzilla.openmoko.org bugzilla-daemon at bugzilla.openmoko.org
Wed Apr 23 12:24:12 CEST 2008


           Summary: atheros wireless driver doesn't report info correctly
           Product: OpenMoko
           Version: unspecified
          Platform: Neo1973
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: major
          Priority: P1
         Component: kernel
        AssignedTo: sameo at openedhand.com
        ReportedBy: raster at openmoko.org
                CC: buglog at lists.openmoko.org

  Linux om-gta02 2.6.24 #1 PREEMPT Sat Apr 19 00:06:09 CST 2008 armv4tl unknown
Output 1 (incorrect link quality):
root at om-gta02:~# iwconfig 
lo        no wireless extensions.

usb0      no wireless extensions.

eth0      AR6000 802.11g  ESSID:"Openlab"  
          Mode:Managed  Bit Rate=1 Mb/s   Tx-Power=0 dBm   Sensitivity=0/3  
          Encryption key:off
          Power Management:on
          Link Quality:175/94  Signal level:-176 dBm  Noise level:-96 dBm
          Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
          Tx excessive retries:0  Invalid misc:0   Missed beacon:0
Output 2 (no link quality or beacons reported):
root at om-gta02:~# cat /proc/net/wireless 
Inter-| sta-|   Quality        |   Discarded packets               | Missed | WE
 face | tus | link level noise |  nwid  crypt   frag  retry   misc | beacon | 22
  eth0: 0000    0     0     0        0      0      0      0      0        0

------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.

More information about the buglog mailing list