Openmoko Bug #1765: No pin-dialog appears after boot, so no gsm is working in 2008.8

Openmoko Public Trac bugs at
Sun Aug 10 23:50:04 CEST 2008

#1765: No pin-dialog appears after boot, so no gsm is working in 2008.8
 Reporter:  Rorschach  |        Owner:  openmoko-devel
     Type:  defect     |       Status:  closed        
 Priority:  highest    |    Milestone:  OM-2008.8     
Component:  Qtopia     |      Version:  GTA02v5       
 Severity:  critical   |   Resolution:  worksforme    
 Keywords:             |     Blocking:                
Blockedby:             |  
Changes (by zecke):

  * status:  reopened => closed
  * resolution:  => worksforme


 Okay. This is getting way too chaotic and not manageable at all. I have no
 other option than to close the bug, as we at least have two different

 @Peetrus and others: You run gsmd and qpe. This is not going to work.
 Deinstall gsmd or qtopia... If you want you can file a bug report for the
 distro team to put rconflicts in qpe and gsmd, so you can not install both
 at the same time.

 saytel.log: Good log. The QAtChat is confused due a wakeup command (ATE0)
 and intereptes this response (OK) as the response of another command. So
 AT+CPIN? does respond with OK and the +CPIN is discarded. This is related
 to the various "GSM no signal/antenna" registration. I fixed that bug
 yesterday and I hope to have testing packages available soon. Also please
 file another bug report for that.

 In case this was not seen...

Ticket URL: <> <>
openmoko trac

More information about the buglog mailing list