Openmoko Bug #1841: white screen of death (WSOD) after resume

Openmoko Public Trac bugs at
Fri Dec 5 14:17:50 CET 2008

#1841: white screen of death (WSOD) after resume
 Reporter:  Rorschach  |          Owner:  openmoko-devel
     Type:  defect     |         Status:  new           
 Priority:  highest    |      Milestone:                
Component:  unknown    |        Version:  GTA02v5       
 Severity:  critical   |       Keywords:  wsod,resume   
 Haspatch:  0          |      Blockedby:                
Estimated:             |    Patchreview:                
 Blocking:             |   Reproducible:  always        

Comment(by nicolas.dufresne):

 Those "jazzy lines" are probably a separate issue. I've seen those by
 switching to QVGA or sometimes when I rotate the screen.

 For Joerg comment you are right, he haven't posted on dev list or track,
 he posted on the owners list. I don't know why ... Here's the comment I
 was referring

 From Joerg on owners list:
 |The "no deep_suspend" patch didn't work for us -> it's a problem often
 |triggered by but not directly caused by deep_suspend.

 But I don't think this was their final conclusion. Anyway, if that patch
 only fixes half of the affected devices, we still have half of devices
 owners that can now use and test the device for longer period of time.

 For power consumption, I've tested what percentage would go away over
 night (~9h) and I end up night at 87% (-13%). I guess this is pretty much
 the right number since an other owner have sent me this exact same stats
 (owner is Sebastien Hammerl, thanks to you).

Ticket URL: <> <>
openmoko trac

More information about the buglog mailing list