Openmoko Bug #1841: white screen of death (WSOD) after resume

Openmoko Public Trac bugs at
Sun Dec 7 00:57:15 CET 2008

#1841: white screen of death (WSOD) after resume
 Reporter:  Rorschach  |          Owner:  openmoko-devel
     Type:  defect     |         Status:  new           
 Priority:  highest    |      Milestone:                
Component:  unknown    |        Version:  GTA02v5       
 Severity:  critical   |       Keywords:  wsod,resume   
 Haspatch:  0          |      Blockedby:                
Estimated:             |    Patchreview:                
 Blocking:             |   Reproducible:  always        

Comment(by nelg):

 Testing uImage-moredrivers-GTA02_andy-tracking_49cff03d0e867b06.bin with
 both u-boot and qi, I no longer get a WSOD (great).  However, on 2008.9
 (fdom) filesystem, after resume, I see a black screen with "apm[pid]:
 Suspending now".   I think this is probably just and issue with the image
 I am using being fairly old and not getting X back up and working, so am
 going to try it with openmoko-testing-om-gta02.rootfs.jffs2 from today's
 daily snapshots and see what happens.

 I have also tried http://music-, which suspends
 and resumes pretty good. (only had an issue once), but with this test
 image, I don't have the appropriate kernel modules, so get no sound, etc.

 Thanks for all the good work.  Looks like someday soon I'll be able to use
 my neo as my phone ;)

Ticket URL: <> <>
openmoko trac

More information about the buglog mailing list