xfce on debian at fr

Michele Renda michele.renda at gmail.com
Sat Aug 30 21:08:01 CEST 2008

Hash: SHA1

Same problem here too. It seem to be the menu need to be clicked to be
I think it will be good to modify settings to open the menu on "mouse
over" instead of on "mouse click".

I think there is a setting that help on this.

Different seem to be the menu setting, that take some time to open,
because it must be popolated...

Nathan Kinkade wrote:
> 2008/8/29 arne anka <openmoko at ginguppin.de>:
>>> in xfce-main-menu i need three clicks to open a submenu. someone an
>>> idea on this?
>> i noticed it too -- sometimes even more.
>> i somehow think the menu is populated every time it's expanded --
>> subsequent submenus expand on first click.
> I was apparently having this issue as well.  I'm not 100% sure, but it
> seems to have to do with how long I hold the tap.  A quick tap doesn't
> always open the submenu, but it never fails to open if I hold the tap
> for just little bit longer.  If I hold it for too long the menu opens
> then closes.  It seems that there is a sweet-spot in terms of how long
> to hold the tap to get the menu to always open properly.
> Nathan
> _______________________________________________
> Openmoko community mailing list
> community at lists.openmoko.org
> http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community

Version: GnuPG v1.4.6 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org


More information about the community mailing list