[QTEXTENDED] Very loud noise on (some) incoming calls

Alishams Hassam hit2436 at hotmail.com
Tue Dec 2 03:40:56 CET 2008

I have this issue every so often as well. The weird thing is when the loud noise happens, the speaker phone is active as well (I didn't activate it, it answers with the speaker). 

Date: Tue, 2 Dec 2008 12:25:52 +1300
From: zophon at gmail.com
To: community at lists.openmoko.org
Subject: Re: [QTEXTENDED] Very loud noise on (some) incoming calls


I had this issue only once : during a call I wanted to toggle some of the options (headset or headphone I don't remember) on. Had this loud noise and...rebooted. Never tried again.


2008/12/2 Olivier Migeot <larrycow at gmail.com>

On Mon, Dec 1, 2008 at 4:51 PM, Warren Baird <photogeekmtl at gmail.com> wrote:

> I'm also using QTE 4.4.2, and I get this behaviour consistently after I

> configure a gprs internet connection.  On Saturday I noticed it for the

> first time without trying to configure a gprs connection - but I'm not sure

> what triggered it.  I normally try to reboot every couple of days, but

> hadn't in a while...   It was fine after a reboot...


> I guess you just need to pretend the FR is a windows box and reboot it every

> couple of days... :-)

Well, thanks for your answer, at least I'm not alone :)

I can state the GPRS connection isn't the (only) reason, for I never

configured any on my phone.

Rebooting is a quick-fix, but without knowing how often one should do

it, it's kinda pointless :/






Openmoko community mailing list

community at lists.openmoko.org


Harald "Zophon" Zophoniasson



-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.openmoko.org/pipermail/community/attachments/20081201/12c1f467/attachment.htm 

More information about the community mailing list