QT Extended

Dale Maggee antisol at internode.on.net
Sat Dec 13 15:32:52 CET 2008

Hash: SHA1

Bastian Muck wrote:
> Dale Maggee schrieb:
> Bastian Muck wrote:
>>>> Dale Maggee schrieb:
>>>> [..]
>>>>> 2. The Messaging app - it's doing strange things, like sometimes it
>>>>> creates duplicates of messages, so I'll see 2 or 3 copies of the same
>>>>> SMS in my inbox. So I'll move all messages to trash and empty trash,
>>>>> then a couple of minutes later an SMS will arrive and it'll say '17
>>>>> messages recieved' and I'll see many duplicates of old messages I just
>>>>> deleted in my inbox. Also it will only store about 130 messages - is
>>>>> this storing SMS messages on the SIM? can it be configured to store them
>>>>> in it's own database?
>>>> The messages are stored in the Sim and in the sqlite-db. When i delete
>>>> copies of my sms, these sms are not copied. The message '17' new
>>>> messages habe arrived is caused when 17 messages are stored in the sim.
>>>> when you delete the messages, next time there are just 1 or 2 messages.
>>>> I guess, that on an arrived sms the messages is forgotten to be deleted
>>>> from sim. Maybe that just 1 line of code may be the solution of the
>>>> problem. But I don't know the code, so I can't give a 100% correct
>>>> comment. This are just my expierences.
>>>>> [..]
>>>>> 4. I'm told that the echo is back (which wasn't there with Trolltech's
>>>>> QT extended image, the one which didn't ring)
>>>> There is just no echo, because the volume set in QT extended ist quite
>>>> low. with this volume I had no problem with any image.
>>>>> Does anybody have any ideas on any of these things? apart from this and
>>>>> the fact that I can't run any of the cool software being produced for
>>>>> 2008.x, I like Qt Extended alot!
>>>> You can't run these apps because QT Extended has no support for GTK-Apps.
>>>> Greetungs Bastian
> Thanks for your response, unfortunately it doesn't really help solve any
> of the problems i'm having.
> My friends are reporting that there *is* an echo, so telling me there's
> no echo doesn't really cut it... :)
> -Dale
Openmoko community mailing list
community at lists.openmoko.org

> When the Handsfree-option is actevated, I have a heavy echo, too. But
> when Handset is activated, my settings are so low, that no echo is
> hearable. But afaik it depends on signalstrength and provider. And I
> nearly have good signal. For your problem: try to decrease mono-volume.
> This helped me with 2008.x

> _______________________________________________
> Openmoko community mailing list
> community at lists.openmoko.org
> http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community

That's another problem I have: Sometimes it seems to go to handsfree by
itself: I'll answer the phone and for some reason it'll be in handsfree
mode and I have to switch it to handset.

I'll try playing with volume levels, thanks.

Version: GnuPG v1.4.7 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Fedora - http://enigmail.mozdev.org


More information about the community mailing list