Duke Nukem 3D on Openmoko Neo

Andreas Fischer cyberfrag at gmx.net
Mon Sep 8 18:16:30 CEST 2008


First, let me say - this is SOOO cool. Congratulations for such a great
port :)

Unfortunately, I also get the "Unknown Multivec" error on 2008.8. There
is no pulseaudio running (not even installed). Furthermore, according to
lsof, /dev/dsp is not in use by any application (and the process list
also doesn't turn up with anything immediately suspicious). Possibly
there is another problem then?

Anyway, this game is even great without sound - though I will miss
Duke's voice for sure :)


Andreas Fischer

Rafael Ignacio Zurita wrote:
> --- On Sat, 9/6/08, nickd <blumph at gmail.com> wrote:
>>> I get "Unknown Multivoc error code." when i
>> try to run it in 2007.2.
>> I get that too running FSO MS2. Will let you know of my
>> findings.
> Mh, weird, in a fresh install it works out of the box.
> Have you also tried to kill pulseaudio? Maybe another application
> like pulseaudio is bad to play duke with sound.
> Anyway, if you want to try without sound you need change the DOS 
> config file /home/root/.duke3d/duke3d.cfg:
>  - modify the line
> [Sound Setup]
> FXDevice = 0
>    with
> [Sound Setup]
> FXDevice = 13
> and that is all.
> Regards,
> Rafa
> --
> Rafael Ignacio Zurita
> Buenos Aires, Argentina
> _______________________________________________
> Openmoko community mailing list
> community at lists.openmoko.org
> http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community

More information about the community mailing list