FSO/ASU not registering on the Australian Vodafone GSM network

Dale Maggee antisol at internode.on.net
Tue Sep 16 11:22:59 CEST 2008


I'm on the Aussie Vodafone network, using an old sim card I've had for 
*many* years (it's red and labelled "sim^2" [i.e sim squared]), and FSO3 
works fine for me, although sometimes it takes a little while to prompt 
for my PIN. as for ASU I can't be sure - the last time I tested it it 
registered, but again took a while, but It only lasted maybe 2 reboots 
before it got reverted back to 2007.2 again.

I don't have FSO on at the moment, but I'm planning on giving it another 
shot one of these days.

hopefully something here will be mildly helpfull. If there'a sny other 
info I can provide please ask.


W.Kenworthy wrote:
> I am having a problem registering anything ASU/FSO based with the
> Australian Vodafone GSM network.  Its not the SIM card but ASU/FSO as
> 2007.2 works fine.  I also believe that other Aussies are having the
> same problem.
> I found some pages describing how to manually talk to the GSM chip, but
> they are 2007 based and dont work for me.  Is there anything on how to
> talk to the GSM chip (mimicom?) on the wiki? 
> Are the connect commands built into the GSM daemon, or in a config file
> somewhere they can be checked/modded?
> BillK
> _______________________________________________
> Openmoko community mailing list
> community at lists.openmoko.org
> http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community

More information about the community mailing list