[SHR-Testing] Wireless Frustration (was: Re: [SHR-Testing] /etc/network/interfaces edit question)

George Brooke solar.george at googlemail.com
Tue Apr 28 18:55:24 CEST 2009

On Tuesday 28 April 2009 12:49:44 Helge Hafting wrote:
> Adam Jimerson wrote:
> > Well it is nice to see that I am not the only person with this problem,
> > for me Mofi doesn't even load, I am installing the one from opkg.org
> > <http://opkg.org> to see if I have any better luck with it.
> I have trouble with wifi in SHR testing too. I suspect a kernel problem.
> I usually run wpa_supplicant. Failing that, I connect to WEP networks
> using "iwlist" "iwconfig" commands directly. Even these low-level tools
> fails most of the time. Occationally iwlist eth0 scan will work, but
> repeat the command and eth0 suddenly "doesn't support scanning". And of
> course it won't ever connect to any access point. Similiarly, iwconfig
> may claim there is no support for setting the essid.
> Having low-level stuff like iwconfig fail is what makes me suspect a
> kernel problem.
Try rmmod a6000 (I think thats the correct module) them modprobing it again as 
that some times works for me.

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 197 bytes
Desc: This is a digitally signed message part.
Url : http://lists.openmoko.org/pipermail/community/attachments/20090428/9ad70c7d/attachment.pgp 

More information about the community mailing list