[FSO] issues using fso images / no wireless

qhaz qhaz at bur.st
Thu Jan 22 12:30:32 CET 2009

Daniel Spies wrote:
> Hello list,
> as I still cannot compile FSO on my machines I tried to use the already
> build images provided by [1]. After flashing the kernel and rootfs I could
> easily boot und setup my FR. Now it seems there is no Dialer and/or
> Contact
> application preinstalled. I wanted to install them from the repos, but
> after establishing a connection to a wireless network it turned out that
> doesn't work at all. I got my IP address and 'route' tells me the default
> gateway is set properly. But no packet seems to go out... So, anyone know
> if there is a known issue with wireless on the current FSO builds? I'm
> ready to flash again if I did something wrong, if you help me. I didn't
> use
> the
> modules-2.6.28-oe1+gitr34240a1c06ae36180dee695aa25bbae869b2aa26-r2-om-gta02.tgz
> file, I simply don't know what to do with it. May this be a problem?
> Used files for flashing are:
> openmoko-fso-image-glibc-ipk--20090118-om-gta02.rootfs.jffs2
> uImage-2.6.28-oe1+gitr34240a1c06ae36180dee695aa25bbae869b2aa26-r2-om-gta02.bin
> [1] http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/images/om-gta02/
> Thanks,
> Daniel
> -- 
> Please avoid sending me Word or PowerPoint attachments.
> See http://www.gnu.org/philosophy/no-word-attachments.html
> _______________________________________________
> Openmoko community mailing list
> community at lists.openmoko.org
> http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community
 Hi Daniel,
Latest update from fso unstable enables wifi.  Mine is working fine.  Let me
know if I can help with setup.


View this message in context: http://n2.nabble.com/-FSO--issues-using-fso-images---no-wireless-tp2191801p2197240.html
Sent from the Openmoko Community mailing list archive at Nabble.com.

More information about the community mailing list