Havint trouble to trying out om2009 on sD card

David Reyes Samblas Martinez david at tuxbrain.com
Wed May 6 08:51:48 CEST 2009


try to add "rw" in the options of the append file,
btw no need of fat partition if you are using Qi

2009/5/6 Laszlo KREKACS <laszlo.krekacs.list at gmail.com>:
> Hi!
>
> I installed SHR, but I also want to install om2009 (because of paroli),
> and therefore I want to install om2009 on an sD card (shr is already in NAND).
>
> What I did:
>
> 1. Flashed Qi:
>  dfu-util -a u-boot -R -D qi-s3c2442-master-hist_3b8513d8b3d9615e.udfu
>
> 2. Partitioned sD card
> first: 10MB fat
> second: 500MB ext2
>
> 3. Extracted paroli image over it:
> (63MB, 20090501)
> wget http://downloads.openmoko.org/distro/testing/NeoFreerunner/fso-paroli-image-om-gta02.tar.gz
>
> 5. Made a symlink in /boot
> uImage-GTA02.bin -> uImage-2.6.29-rc2
>
>
> 6. I made an append-GTA02 file
> loglevel = 8
>
> 4. Rebooted.
> It stuck at booting.
> Please wait: booting....
> s3c2440-sdi: Regulator for SD_3V3 unavible
>
> 5. Downloaded an uImage from here:
> http://downloads.openmoko.org/distro/testing/NeoFreerunner/uImage-2.6.28-stable+gitr0+f19f259d3c1afde8eae53983fd19f61831927413-r2-om-gta02.bin
>
> 6. I copied over to /boot directory, and made a symlink
> uImage-GTA02.bin which points to this file.
>
> I stuck at booting the same way.
>
>
> What I miss? Must be something obvious.
> OR the paroli image is broken?
>
> Best regards,
>  Laszlo
>
> _______________________________________________
> Openmoko community mailing list
> community at lists.openmoko.org
> http://lists.openmoko.org/mailman/listinfo/community
>



-- 
David Reyes Samblas Martinez
http://www.tuxbrain.com
Open ultraportable & embedded solutions
Openmoko, Openpandora,  Arduino
Hey, watch out!!! There's a linux in your pocket!!!




More information about the community mailing list