[PATCH 0/3] Qi booting control from rootfs

Stefan Fröbe frobiac at googlemail.com
Mon Nov 24 09:36:01 CET 2008

So this seem inexplicable :

> | tempted by the recent changes to qi, I flashed
> | qi-s3c2442-andy_28eb5ac9c9426e5f.udfu
> | <http://people.openmoko.org/andy/qi-s3c2442-andy_28eb5ac9c9426e5f.udfu
> >to
> | my FR -  but after that I was not able to boot anymore, neither with
> | NAND or NOR! Only switching battery, charger & usb-connection numerous
> | times and trying again yielded two successful NOR bootmenus in about 80
> | tries, the second of which I gladly took to reflash U-boot.
> |
> | Any explanation how this can happen ? I thought NOR could in no way be
> | harmed by flashing?
> I would guess the problems are the known ones around low battery on
> GTA02, when you charged enough to get a stable boot you would have been
> equally fine to go on with Qi if that's the case.

Actually the battery was 100% full ( double checked before and immediately
after regaining access, so this is ruled out.

NOR boot can theoretically be affected by some things like inherited PMU
> state but in fact on GTA02 I use NOR U-Boot to update Qi during
> development and there's no problems.  Besides there's nothing funny
> about Qi PMU settings.
 That's how I updated, too , so then I really wonder what had happened -
and how to get back in a sane state should this happen again!

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://lists.openmoko.org/pipermail/openmoko-kernel/attachments/20081124/eb978c47/attachment.htm 

More information about the openmoko-kernel mailing list