[FSO] milestone 5.1 on GTA02, opkg update failed

Alastair Johnson alastair at truebox.co.uk
Sat Apr 4 15:08:23 CEST 2009

riverchiang wrote:
> Hi there,
> I executed opkg update on FSO milestone 5.1 but the command wad failed.
> root at om-gta02:~# opkg update
> Downloading http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//all/Packages.gz
> Inflating http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//all/Packages.gz
> Updated list of available packages in /var/lib/opkg/fso-all
> Downloading http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//armv4/Packages.gz
> Downloading http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//armv4t/Packages.gz
> Inflating http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//armv4t/Packages.gz
> Updated list of available packages in /var/lib/opkg/fso-armv4t
> Downloading http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//om-gta02/Packages.gz
> Inflating http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//om-gta02/Packages.gz
> Updated list of available packages in /var/lib/opkg/fso-om-gta02
> Collected errors:
>  * Failed to download http://downloads.freesmartphone.org/fso-testing/feeds//armv4/Packages.gz, error 404
> root at om-gta02:~#
> The link was broken.
> Should I modify the configuration of opkg?
> Thanks!

This is turning into an FAQ. There is no armv4 feed in the repository,
and the presence of the config file in /etc/opkg/ is a bug. I believe it
has been removed for future releases, and you should remove it.

More information about the support mailing list