GTA01 - Can't boot from SD

Juan Cañete jcazor.listas at
Sun Jan 18 06:16:06 CET 2009


I've installed Qi on a GTA01 and I can't boot from SD. The SD card has two ext2 partitions, the first one has the following files:

root at om-gta01:/# ls -ltrR
drwx------    2 root     root        12288 Dec 17 01:09 lost+found
-rw-r--r--    1 root     root          140 Dec 17 02:13 version
-rw-r--r--    1 root     root      1912564 Dec 17 02:13 uImage.bin
drwxr-xr-x    2 root     root         1024 Dec 17 02:27 boot


lrwxrwxrwx    1 root     root           13 Dec 17 02:27 uImage-GTA01.bin -> ../uImage.bin
-rw-r--r--    1 root     root           44 Dec 17 02:27 append-GTA01

The append-GTA01 file contains the line:

root=/dev/mmcblk0p2 console=tty0 loglevel=8

On boot I can't see any log message, I only see:

	s3c2410_udc: debugfs dir creation failed -19

	Please wait: booting...

And the Neo boots from flash. It's like the SD is not detected, but then, when the Neo boots, its detected ok on boot:

mmc_set_power(power_mode=2, vdd=20)
s3c2410-sdi s3c2410-sdi: running at 16625kHz (requested: 25000kHz).
mmc0: new SDHC card at address b368
mmcblk0: mmc0:b368 NCard 3905536KiB 
 mmcblk0: p1 p2
JFFS2 notice: (968) check_node_data: wrong data CRC in data node at 0x03ce120c: read 0x688bb22f, calculated 0x53577bf2.
GSM wakeup interrupt (IRQ 17)

I tried booting from SD with uboot instead of Qi, and with only one partition on SD, with the same results.

Qi version is: qi-s3c2410-master_a2d11c4dd18c9517.udfu 

Anybody knows what the problem is?

best regards.

Juan Cañete Azorín
hiroshima 45, Tchernobyl 86, Windows 95 ...
Powered by Linux

-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: signature.asc
Type: application/pgp-signature
Size: 197 bytes
Desc: not available
Url : 

More information about the support mailing list